До уваги мешканців Луцька і Волинської області

Фірмовий магазин дверей “Сталь-М” запрошує лучан взяти участь у акції “Весна дарує кожному, що треба і що хочеться!”

Умови акції

Для того, аби прийняти участь у розіграші головного призу* – металевих вхідних дверей, потрібно виконати три легкі кроки.

  1. Заповнити анкету учасника розіграшу, яку Ви можете отримати у наших промоутерів на вулицях Луцька або ж у менеджера з продажів, завітавши в фірмовий магазин Сталь-М у Луцьку за адресою: вул. Рівненська, 25.
  2. Покласти заповнену анкету до скриньки, яка знаходиться в фірмовому магазині, до 12-00 год. 14 березня 2020 р.
  3. Прийти в наш фірмовий магазин 14 березня 2020 о 12-00 год. Нагадуємо, розіграш головного призу буде проводитись лише серед присутніх.

Увага! Акція проводиться лише для мешканців Луцька і Волинської області

Розіграш головного призу буде проводитись за допомогою «сліпого жребію», тобто зі скриньки випадковим чином дістається анкета, після чого перевіряється правильність її заповнення та оголошується ім’я переможця. Для перевірки особи організатори здійснюють контрольний дзвінок на номер телефону, вказаний в анкеті, тому вказуйте ваш дійсний номер телефону.

Крім того, ви маєте нагоду виграти додатковий приз – сейф, підписавшись на нашу сторінку «Сталь-М Волинь» у Facebook до 12-00 год. 14 березня 2020 р. За допомогою сервісу генерування випадкових чисел random.org ми оберемо порядковий номер підписника, якому і дістанеться сейф, за умови його присутності під час проведення розіграшу.

Адреса магазину: м. Луцьк, вул.Рівненська, 25

тел. +38 (095) 642 06 31, +38 (067) 360 97 75

* – під отриманням призом мається на увазі придбання вказаного товару за 0,1 грн.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/stalm/stal-m.ua/www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 285

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *