На заводі у Рівному встановили унікальний експонат (+ФОТО,ВІДЕО)

Вхідні двері, які витримали натиск російських окупантів, що хотіли пограбувати оселю жителя Київщини, встановили у Центрі продажу дверей відомої рівненської компанії “Сталь-М”. 

Про це повідомив відомий рівненський меценат та бізнесмен, власник компанії “Сталь-М” Олексій Муляренко.

“А от і продовження історії про двері виробництва рівненського заводу “Сталь-М”, які врятували оселю на Київщині від пограбування москальськими мародерськими військами.

Як, і обіцяли – в оселі Олега і його родини у селі Бузова, що на Київській трасі вже з’явилися нові двері, а двері, які захистили їхнє майно, але нажаль стали непридатними після цього для виконня своїх прямих функцій, передані нашій компанії “Сталь-М”, як доказ з одного боку міцності та стійкості, а з іншого злочину проти мирних помешкань українців.

Дякуємо Олегу за те, що передав нам цей дійсно унікальний експонат. Хто знає, можливо колись ці двері стануть частиною музея війни…”.

А поки, унікальний експонат можна побачити у Центрі продажу дверей на заводі “Сталь-М” у Рівному по вулиці Соборна, 370-д. Довідки за телефоном – 067 578 05 35.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/stalm/stal-m.ua/www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 285

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *