Чи потрібно міняти вхідні двері в квартиру у новобудовах?

Ви придбали квартиру у новобудові і виникло питання – чи міняти двері і чому? Про це розповімо у сьогоднішньому нашому матеріалі.

Загалом, є дві головні причини замінити вхідні двері, у щойно придбане помешкання:

Забудовник встановив дешеві двері

На жаль, у багатьох рівненських новобудовах забудовники ставлять дешеві або ж китайські двері. Такі двері дуже тонкі, а тому їх легко зламують досвідчені “крадії”.

Є ризик, що у забудовника залишиться копія ключа від вхідних дверей. У цьому випадку варто змінити або замки, або відразу вибрати якісні вхідні двері від компанії “Сталь-М”.

До того ж, дешеві вхідні двері від забудовника мають низькі показники по шумоізоляції, а значить ви будете чути все, що відбувається в під’їзді. Не кращі справи в таких дверях йдуть і з герметичністю. Через такі вхідні двері буде дути і пропускати неприємні запахи, холод і пил від ремонту сусідів. Як результат – постійний протяг в квартирі і ніякого комфорту.

Дешеві вхідні двері не відрізняються і вишуканим дизайном. А у новій квартирі після ремонту хочеться, щоб все було красиво і гармонійно, адже вхідні двері – це обличчя вашого будинку.

Вхідні двері не у вашому смаку

У той же час чимало місцевих забудовників ставлять відразу двері з дотриманням стандартів і за якістю вони – надійні, з безпечними замками, хорошими показниками по шумо та теплоізоляції, з уже запропонованим дизайном. Однак вхідні двері не вписуються у Ваш новий інтер’єр. Ви зробили ремонт мрії, довго вибирали шпалери і меблі в передпокої. І вхідні двері повинні вписатися в нього. Вихід один – вибирати нові двері під дизайн квартири. А наявну встановити, наприклад, на дачі.

До слова, Вам точно не прийдеться міняти вхідні двері, якщо у придбаній квартирі у Вас вже встановлені двері від рівненського виробника “Сталь-М”. Адже, це одна з небагатьох компаній, які виготовляють сертифіковані вхідні двері до квартир, що є вимогою ДСТУ до забудовників. А ще, наявність дверей “Сталь-М” у новобудовах є своєрідним “Знаком якості” для місцевих будівельних компаній, і є свідченням того, що Ваше житло перебуватиме у безпеці та Ви матимете надійний захист від крадіїв і пожеж.

Якщо ж Ви все таки придбали житло і необхідно замінити вхідні двері на якісні та надійні, то у нагоді Вам стануть фахівці компанії “Сталь-М”.

Дізнайтеся більше за телефонами: +38 (096) 630 69 80 (Viber) або +38 (050) 905 32 32 або завітайте до одного з наших фірмових магазинів – у Рівному за адресою вул. Соломії Крушельницької, 77 (навпроти Покровського собору), у Луцьку – вул. Рівненська, 25.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/stalm/stal-m.ua/www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 285

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *