Безпека житла. Два кити: двері та сигналізація

Зростання рівня злочинності і збільшення кількості квартирних крадіжок змушують українців шукати спосіб убезпечити своє житло від пограбування. І хоча сучасний ринок пропонує безліч рішень, як захистити своє помешкання від злодіїв, однак і грабіжники тепер стали набагато хитріші та розумніші. При бажанні і якісній підготовці вони можуть впоратися з багатьма видами охоронних сигналізацій та навіть дверей. І найголовніше, варто пам’ятати, що більшість крадіжок відбувається не там, де щось лежить, а там куди можуть потрапити. А тому, тільки від Вас залежить чи стане ваша квартира або будинок легкою здобиччю для крадіїв, або ж навпаки неприступною фортецею.

В нашому сьогоднішньому матеріалі ми розглянемо найбільш дієві способи захисту від крадіжок, але забігаючи наперед, відзначимо, що краще використовувати кілька методів в комплексі.
Звичайно, найкраще коли є сигналізація. Але на ній часто економлять, бо це недешеве задоволення. А тому, не зайвими будуть якісні броньовані двері з надійними замками. На жаль клієнти в більшості своїй з цим погоджуються вже після того як залишаються без свого майна…

Крім того, навіть охоронні агенції вже також рекомендують, що сигналізація має працювати в комплексі з механічним захистом (замки, двері, бажано двоє, хороший і якісно встановлений сейф).

А якщо у Вас встановлено лише сигналізацію та відеонагляд, то у багатьох випадках це дасть можливість лише дізнатися, що помешкання вже пограбоване.

Ось хороший життєвий приклад. У Харкові, в вересні 2019 року, злодії винесли сейф 200 кг + битком набитий грошима і цінностями. Квартира! під охороною, вдень, під’їзд з бабусями на лавці і ніхто нікого не бачив! Група охорони прибула на місце події за 6 хв.

Злочинців не варто недооцінювати. Ось ще один приклад цього. Літо 2019, одне із українських міст, новобудови, популярний район 25-ти поверхівок. Квартира під охороною на 20-му поверсі. Так ось “домушники” відключили ліфт та сигналізацію, зламали двері і винесли все цінне, крім сейфа! Час прибуття групи до квартири на 20-й поверх пішки в повній екіпіровці = 6,5 хвилин! Відмінний результат! Але квартиру обкрадено і нікого не знайшли.

Ці приклади, доказують, що сигналізація, нажаль, фіксує вже сам факт проникнення, але не захищає. Краще, все ж ще додатково встановити надійні двері та замки.

Нормативи приїзду тривожної групи: 5-6 хвилин, це якщо Поліція Охорони. До 8 хв. дають, наприклад, в інших охоронних компаніях. Проте, ніхто не застрахований від корок на дорозі, від раптово розкопаної дороги задля прокладання труби, тощо.

А тому, приходимо до висновку, що найправильніше, коли захист є комплексним і сигналка – одна з його складових.

В Рівному якісні та сертифіковані броньовані вхідні двері можна придбати у відомої компанії-виробника “Сталь-М”. До слова, до 22 червня на підприємстві діє Антикоронакризова пропозиція: знижка до 60% на двері колекції 2018-2019 рр., знижка на 20% на сейфи в наявності, а також безкоштовний монтаж та демонтаж дверей, і безкоштовна доставка в межах міст Рівне та Луцьк.

Зразки продукції можна побачити та придбати у фірмових магазинах “Сталь-М”:

м. Рівне, вул. Соломії Крушельницької, 77

м. Рівне, вул. Київська, 67 (ТЦ “Арена”), магазина працює як виставка-продаж

м. Луцьк, вул. Рівненська,25

Детальна інформація за телефонами: +38(096) 630-69-80, +38(050)905-32-32


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/stalm/stal-m.ua/www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 285

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *