Соціально відповідальний бізнес: завод «Сталь-М» розробив нову серію дверей

Рівненський завод-виробник вхідних металевих дверей “Сталь-М” презентував нові моделі вхідних протизламних дверей в недорогому ціновому сегменті.

Новий продукт отримав назву “Standart”, а також суттєво була переглянута пропозиція вже добре відомих дверей серії “Gladiator”.

До слова, ціна дверей “Standart” складає 5990 грн., а дверей “Gladiator” – від 7580 грн.


“Ці новинки – відповідь ринку новим вимогам сьогодення, від нас як соціально відповідального підприємства з 20-річним досвідом виготовлення справжніх дверей безпеки.

Перед нами постало завдання – швидко відреагувати на кризові явища спричинені карантином, які в свою чергу характеризуються відсутністю економічної та політичної стабільності, невизначеністю, зменшенням купівельної спроможності людей, погіршенням криміногенної ситуації в країні.

Нові продукти “Standart” та “Gladiator” створені для того, щоб допомогти нашій компанії, досягти своєї основної цілі, а саме: зробити життя людей безпечним як в Україні, так і в світі.


Впевнені, що це краща пропозиція у цьому ціновому сегменті тому, що при їх виготовленні ми використовуємо досвід і технології за допомогою яких вже багато років виготовляємо справжні протизламні та кулетривкі двері ІІІ і ІV класу зламостійкості “Gold” та “Gold+”, а також протипожежні двері; тому, що вони теж проходять сертифікацію і мають необхідний для свого рівня ступінь захисту, тепло та шумоізоляції, дизайн і звісно гарантію від виробника
”, – розповів засновник компанії “Сталь-М” Олексій Муляренко.

Для того, аби в повній мірі оцінити переваги нових дверей Standart та Gladiator Вам достатньо завітати в один з фірмових магазинів “Сталь-М”, які розташовані у Рівному по вулиці С.Крушельницької, 77 та ТЦ “Арена” – виставка-продаж дерей, у Луцьку по вулиці Рівненська,25 або до офіційних представників компанії, контакти яких Ви зможете знайти в розділі Дилерська мережа на сайті.

Увага! На цьому сюрпризи не закінчуються!

У компанії “Сталь-М” підготували подарунок для одного зі щасливчиків, які протягом періоду з 01 липня по 31 серпня 2020 року придбають двері двох зазначених серій мають можливість виграти телевізор!

Умови участі в акції:

Придбайте нові двері Gladiator від Сталь-М та отримайте шанс виграти телевізор!*

Прийняти участь в акції мають право роздрібні покупці, які придбають вхідні двері нової серії Standart та Gladiator в фірмових магазинах Сталь-М, на сайті компанії, та у офіційних представників протягом терміну дії акції.

Визначення переможця буде проводитися серед покупців, які виконали всі умови акції, за допомогою генератора випадкових чисел random.org.

Інформація про результати розіграшу буде опублікована на сайті компанії Сталь-М та на сторінках у соціальних мережах.

*Під призом варто розуміти можливість придбати за 0,1 грн. цінний подарунок (телевізор)

Приймаючи участь в акції, покупець дає згоду на використання свого імені та зображення в рекламних цілях компанії.

Термін проведення акції: 01 липня-31 серпня 2020

Бажаємо, щоб фортуна посміхнулася саме Вам!


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/stalm/stal-m.ua/www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 285

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *