Топ-20 фактів про “Сталь-М” Факт №1

Цього року нашій компанії виповнюється 20 років. Тому, на честь нашого ювілею ми підготували дещо незвичайне. А саме, топ-20 фактів про нас, про вас і про те, як два десятиліття тому на світ з’явилася компанія “Сталь-М”.
Сьогодні, знайомимо Вас з Фактом №1.
Засновником компанії “Сталь-М” є відомий рівненський бізнесмен, голова Рівненської ОДА (2016-2019 рр.) та Секретар Рівнеради (2015-2016 рр.) Олексій Муляренко.
Свій свідомий трудовий шлях Олексій Віталійович починав із прийому металобрухту. Після закінчення інституту пішов працювати на підприємство, яке займалося закупівлею металобрухту. Півтора роки попрацював щоденно, незалежно від пори року, на вулиці або в холодному гаражі. Він приймав металобрухт, вантажив його в машину.
Потім настав момент, коли Олексій Муляренко вирішив припинити займатися цим, тому що бізнес ставав напівкримінальним. Люди почали розкрадати метал.
“Після звільнення, я був переконаний, що хочу працювати на себе. Була історія, коли я гостював у брата, вони придбали квартиру і робили ремонт, я побачив у нього вхідні двері. Тоді до дверей я не мав ніякого стосунку. Ми розговорилися про ціну, яка на той час була високою, конструкцію. Саме тоді з’явилася ідея – зайнятися виробництвом металевих дверей”, – розповідає Олексій Муляренко.
Ну а продовження історії і те, як започатковувалася “Сталь-М” читайте у нашому наступному Факті, слідкуйте за нашими новинами


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/stalm/stal-m.ua/www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 285

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *