Справжні зламозахисні сталеві двері від компанії “Сталь-М”

Сьогодні ми пропонуємо огляд ексклюзивної продукції, яку виготовляє наша компанія.

Ми робимо двері для поціновувачів справжнього, для тих, хто обирає оригінал замість імітації та підробки чи дешевої копії.

Це продукт роботи технологів та виробничників, поєднання грубого металу та високотехнологічних замикаючих пристроїв,  сили та інтелекту.

Знайомтесь, справжні зламозахисні сталеві двері від компанії “Сталь-М”.

Двері серії “Gold” (золото) – це справжня заводська якість, яка підтверджена сертифікатом відповідності (Увага!) європейського стандарту EN 1627 та має згідно нього III клас опору до злому. Тобто, вона гарантовано витримає протягом 30 хвилин активний натиск зловмисників.

Для крадіїв з досвідом, які розуміються на несанкціонованому відкритті чужих дверей, мають необхідний інструмент та нестримне бажання заволодіти Вашим майном, зовні -це звичайні вхідні двері. Однак, завдяки спеціальній конструкції, додатковим захисним елементам, високоякісним замкам та захисній фурнітурі – цей витвір технологічної думки стане надійним захистом для своїх власників. Середня вага таких дверей складає від 120 до 180 кг та зачиняються вони легко і приємно, наче двері вишуканого авто!

Досконалішим витвором дверного мистецтва є двері серії “Gold+” (більше ніж золото!). Вони відповідають IV класу зламостійкості і гарантовано витримують не менше 45 хвилин ще активнішого натиску зловмисників, навіть з використанням електроінструментів.

Ці двері мають ще міцнішу конструкцію та потужніші технологічні замикаючі пристрої, а їх вага сягає коливається в діапазоні від 200 до 250 кг. Крім цього, цей гартований захисник також має 2-й клас кулестійкості та з легкістю стримує постріли з пістолету ТТ.

У захисних дверях, насамперед ми приділили увагу їх високим фізико-механічним та технологічним характеристикам, але всю міць помістили у якісне оздоблення – від прагматично стриманих захисних плівок, нанесених безпосередньо на метал, до вишуканих декорів з дубу, ясена або червоного дерева.

Звісно, ми знаємо як правильно змонтувати спеціальні двері безпеки, а також подбаємо про захист ключів від Ваших дверей – їх Ви отримаєте у секретному “сейф-пакеті”.

Отже, користуватись дверима “Сталь-М” це як їздити на дорогому авто – Ви одночасно отримуєте комфорт, красу, міць, якість і безпеку!

З любов’ю до своїх клієнтів, команда “Сталь-М”.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/stalm/stal-m.ua/www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 285

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *