“Сталь-М” учасник міжнародної виставки “СЕТ 2018”

Компанія «Сталь-М» стала учасником IV Міжнародної спеціалізованої виставки «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2018)» у м.Рівне. Міжнародна спеціалізована виставка «СЕТ» започаткована ще у 2015 році як імпульс газозаміщенню, відколи гостро постало питання енергетичної незалежності держави.

Захід проводиться під патронатом Рівненської облдержадміністрації, за підтримки НАНУ, НТУУ «КПІ», НТУ «ХПІ», Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Дана подія є комунікаційним майданчиком бізнесу, влади та споживачів задля впровадження новітніх рішень й ресурсоощадних технологій.
Учасником виставки стало і одне з найпотужніших підприємств регіону – «Сталь-М».

Під час роботи експозиційного стенду «Сталь-М» відвідувачі мали можливість дізнатись більше про продукцію компанії та ознайомитися з нею наглядно. Відповідали на запитання відвідувачів менеджер проектів компанії «Сталь-М» Валерій Острійчук та керівник з розвитку роздрібної мережі Ірина Лозова.

В ході виставки наші працівники надали відвідувачам змістовну інформацію щодо облаштування протипожежних та евакуаційних виходів згідно нових норм та вимог. Також, учасники виставки могли перевірити якість нашої продукції, на виставковому стенді, де ми представили протипожежні двері власного виробництва, а також, вхідні протизламні протиударні двері. Нагадуємо, що всі двері виробництва компанії «Сталь-М» сертифіковані!

В рамках заходу представники нашої компанії, також ознайомились із сучасними технологіями та продукцією провідних українських компаній. Таким чином, виставка стала ефективною платформою для зустрічі потенційних бізнес-партнерів, обміну досвідом, наукових дискусій та обговорень.

Загалом на «СЕТ-2018» власне виробництво презентували більше пів сотні вітчизняних та зарубіжних фірм, які, зокрема, представляли техніку нового покоління: сонячні батареї та теплові насоси, що генерують тепло із землі та води. Варто відзначити, що Рівненщина другий рік поспіль займає перше місце за показниками енергоефективності та енергозбереження в країні і нині посідає друге місце в загальному рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів.

Отож, пам’ятайте, енергозбереження починається з дверей!


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/stalm/stal-m.ua/www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 285

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *